Rob van den Broek

Rob van den Broek

Directeur Commercial director Delta Development Group

Rob van de Broek, directeur bij projectontwikkelaar Delta Development Group, is idealistisch wat het vak en de planeet betreft, maar centraal staat toch wat het kan opleveren voor de klanten. Gelukkig sluit het een het ander tegenwoordig niet meer uit. Cradle to Cradle nieuwbouw is volgens Rob van den Broek niet langer duurder dan traditionele nieuwbouw. Daarnaast is het ook belangrijk dat er conceptueel verbindingen gelegd kunnen worden, waardoor het hele gebied profiteert. Een goed voorbeeld hiervan is Kickersbloem 3. Deze en andere ontwikkelingen komen op inspirerende wijze aan de orde.

Delta Development Group is van oorsprong een traditionele projectontwikkelaar met een breed portfolio in alle sectoren van de vastgoedmarkt. Inmiddels is Delta getransformeerd van traditionele projectontwikkelaar naar innovator op het gebied van duurzame C2C vastgoedprojecten. Delta bouwt aan kwalitatief hoogwaardige panden waarin mensen optimaal functioneren en maximaal presteren dankzij Human Centered Design waarbij de klant centraal staat.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen